2004 När vi byggde Koggmuseets för Malmö stads räkning i Malmö försågs vi även detta koncept med en restaurangdel. Det bygges upp och hanterades på samma sätt som tidigare, dvs
Foteviken AB byggde lokalen, men här investerade Foteviken även utrustning porslin samt köksmaskiner och foteviken Ab anlitade Ärtholmen vid byggandet köket.
I detta läge ville Kjell Bjärlestam ägare till Ärtholmen trappa ner och sålde inkråmet köks och serveringsutrustning i bygdegården och cateringköket där till Foteviken AB.
2004-2005 I Malmö på koggmuset blev köksmästaren Eva Skåner den som tog över restaurangverksamheten en period och i samma period stod cateringköket med vallhall tomt. (vi delade vinsten)
Vid  nerläggning av koggmuseet restaurang - Event vision AB ägde all kök och restaurangutrustningen i samband att Andreas Albin återlämnad aktierna till Björn M Buttler Jakobsen som gör styrelsebeslut och  all utrustning & inventarier överförs till Foteviken AB..
Â
Â